Doorgedraaid met Vagebond in LVC

Na het grote succes van de eerste editie volgt op 28 maart de tweede editie ‘Doorgedraaid’ van Vagabond in het Leidse LVC. Niemand minder dan ‘Kabale und Liebe’ (Area Remote records) is uitgenodigd om een drie uur lange DJ set neer te zetten, die de dansvloer zeker zal laten trillen. Deze getalenteerde DJ en producer is op dit moment internationaal zeer in trek door de underground hit ‘Mumbling Yeah’ (met Daniel Sanchez) die door DJ grootheden als Sven Väth, Richie Hawtin en Karotte compleet grijs wordt gedraaid. Als DJ en live act toert ‘Kabale und Liebe’ momenteel zeer succesvol over de hele wereld om zijn scherpe diepe minimal techno sound te promoten. De drie resident DJ’s zijn Bo Marsiglia, TMMZ en Hugo en de laatste twee vormen tevens het duo ‘Stuurboord & Bakkebaard’.

Datum: vrijdag 28 maart, deur open: 23:00.

Meer info: www.lvc.nl, lvcleiden.hyves.nl en www.myspace.com/vagebondfeesten.

LVC, Breestraat 66, Leiden

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×