Sportwethouder Marc Witteman (PvdA) bezocht zondag de ijshal aan de Vondellaan. (Foto's: Emile van Aelst).

Wethouder Witteman bezoekt IJssportvereniging Leiden

Afgelopen zondagmiddag heeft wethouder Sport Marc Witteman de kou opgezocht. Hij bezocht namelijk de IJssportvereniging Leiden in de Leidse IJshal. Hier werd hij bijgepraat over de activiteiten van de vereniging en over het gebruik, het onderhoud en de toekomst van de Ijshal. Ook werd de ijsveegmachine, die met behulp van subsidie van de gemeente aangeschaft is, aan hem gedemonstreerd.

Het college heeft op verzoek van de gemeenteraad financiƫle middelen vrijgemaakt voor de ondersteuning van de schaatssport in Leiden en wil op die manier een bijdrage leveren aan het veiligstellen van de toekomst van deze tak van sport in de Sleutelstad, voor de komende jaren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×