D66-fractievoorzitter Paul van Meenen en duo-raadslid Peter Bootsma gingen de taart vandaag bezorgen bij winnares Mirjam Molenkamp. (Foto: PR).

D66-taart voor beste anti-collegeleus RGL

Tijdens de protestbijeenkomst die D66 anderhalve week geleden organiseerde tegen het negeren van de RGL-referendumuitslag door PvdA, VVD, CDA en GroenLinks, deelde de partij ook flyers uit waarop Leidenaren een boodschap aan het College van B&W konden invullen. De meest originele inzending werd met een D66- taart beloond. Mirjam Molenkamp, wonend aan de Snoekforel in de Merenwijk, nam de taart vandaag in ontvangst uit handen van D66-fractievoorzitter Paul van Meenen en duo-raadslid Peter Bootsma. “Gefelicitaart van D66” stond erop te lezen.

“Een volstrekt partijdige jury heeft vastgesteld dat u in de prijzen valt met uw boodschap aan het college: “Als een meisje nee zegt, dan is het ook nee!”

Naast een taart kreeg mevrouw Molenkamp een gratis proeflidmaatschap van D66 aangeboden. “En we houden de tram voor u tegen,” zo sloot Paul van Meenen de bijeenkomst in haar woonkamer af.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×