Taxatiedag van boeken en oude prenten in Lakenhal

Altijd al benieuwd geweest naar de waarde van dat antieke boek? Zondag 30 maart kan iedereen zijn bijzondere boeken, tijdschriften en prenten gratis laten taxeren in Stedelijk Museum de Lakenhal. In het kader van de tentoonstelling ‘Stad van boeken. Zeven eeuwen lezen in Leiden’ organiseert het museum deze speciale taxatiedag, waaraan taxateurs van antiquariaat Boekhandel De Slegte en antiquariaat en veilinghuis Burgersdijk & Niermans te Leiden hun medewerking verlenen. Deze experts staan tussen 12.00 en 17.00 uur in het museum klaar om de bezoekers haarfijn uitleggen wat hun bezit waard is, of meer informatie geven over de herkomst van een boek of prent.

De taxatie is gratis op vertoon van een geldig toegangsbewijs tot het museum. Op vertoon van hetzelfde toegangsbewijs krijgt men bovendien 10% korting bij aankoop van een boek in de winkel van De Slegte, Breestraat 73 in Leiden. Meer info: www.lakenhal.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×