'Engel van het Jaar' te gast in Leiden

De hoofdgast van het PvdA-café van morgenavond, is Kamerlid Jeroen Dijsselbloem. Dijsselbloem, die door de ChristenUnie is uitgeroepen tot ‘Engel van het Jaar’ stelt regelmatig de gevolgen van seksistische en gewelddadige clips en videogames aan de orde. Hij meent dat de beelden uit deze clips en films een grote invloed hebben op veel jongeren. Dijsselbloem vindt echter niet dat dergelijke zaken verboden moeten worden en zegt: “We moeten met elkaar kunnen spreken over het soort samenleving waarin we willen leven, zonder te willen tornen aan de vrijheid van meningsuiting.”

Tijdens het PvdA-café van morgenavond kan hierover ruimschoots gesproken en gediscussieerd worden.Het café dat om 20.15 uur start, is toegankelijk voor iedereen en vindt plaats in Café Scheltema in het Scheltemacomplex aan Marktsteeg 1. De zaal is open vanaf 20.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×