Vermiste moeder en tweeling in Leiden teruggevonden

Een 39-jarige vrouw die afgelopen donderdag samen met haar 5-jarige dochters uit Den Haag verdween, is een dag later in Leiden teruggevonden. Voor haar partner had de vrouw een afscheidsbrief achtergelaten, waarin zij aangaf dat ze het niet meer zag zitten. De politie sloeg groot alarm en stuurde SMS-berichten over de verdwijning naar inwoners van Den Haag en omgeving. Ook TROS Vermist en Hart van Nederland schonken aandacht aan de zaak.

Dankzij een aantal tips, wist de politie de moeder en haar dochters vrijdagavond in Leiden op te sporen. Ze maken het naar omstandigheden goed en verblijven op een geheim adres, tot duidelijk is waarom ze gevlucht zijn.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×