Comeback voor Leidse zanger Jonie van der Meij

Na een lange periode van stilte maakt de Leidse zanger Jonie van der Meij begin april zijn comeback met de presentatie van zijn nieuwe cd “20 jaar later” in Zwembad de Zijl. “De nummers die erop staan zijn een bewuste keuze. Het zijn nummers van mijn mentor en grote voorbeeld André Hazes, waarin ik als zanger mijn gevoel van binnenuit kan tonen. Nummers die de echte Jonie van der Meij graag wil zingen. Ik ben er van overtuigd dat het nummers zijn die mijn fans, vrienden en bekenden graag van mij horen,” aldus een dolenthousiaste Jonie.

Het bekendste nummer van Jonie is “Een leven zonder jou” dat hij in de jaren 80 via Cat Music (van Rubberen Robbie) uitbracht. Later stapte Jonie van der Meij over naar Melvin Producties, het bedrijf van André Hazes.

Wie Jonie wil horen zingen kan 5 april terecht in Zwembad de Zijl of op 18 april als hij een gastoptreden verzorgt bij de presentatie van de nieuwe single van een andere Leidse zanger: Danny Plezier. Die presentatie vindt plaats vanaf 20.00 uur bij GHC aan de Vlietweg in Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×