Magie van Ierland in Leidse Schouwburg

Ierse topartiesten brengen de magie van Ierland in ‘Celtic Rhythms’ tot leven in de Leidse Schouwburg. In deze show wordt het publiek meegevoerd door heel Ierland, van pubs op het platte land, langs magische plaatsen van de oude Kelten tot uitbundige feesten en partijen. Typische Ierse folksongs en opzwepende dansen worden onder andere gebracht door topartiest Peter Corry, bekend van ‘The Magical Rhythms of Ireland’, ‘Irish Night’ en ‘Irish Christmas’.

De voorstellingen vinden plaats op maandag 31 maart en dinsdag 1 april, aanvang 20.15 uur. De afdeling kaartverkoop is bereikbaar op telefoonnummer 0900-900 1705 (25 ct pm). Online kaartverkoop via www.leidseschouwburg.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×