K&G geeft startsein voor Leidse Luchtwerken

Muziekvereniging Kunst & Genoegen (K&G) geeft op 9 en 21 juni en op 6 september concerten in de Leidse binnenstad. Hiermee openen zij officieel de Leidse Luchtwerken. In het kader van het Luchtkwaliteitsplan 2005-2010 start wethouder John Steegh (Milieu) deze Leidse Luchtwerken. Hij wil de Leidse burgers daarmee bewuster maken van de luchtkwaliteit in en om de stad. De Leidse Luchtwerken is de overkoepelende naam voor alle activiteiten die worden uitgevoerd om het bewustzijn en de betrokkenheid van de bewoners bij de Leidse luchtkwaliteit te vergroten. De Leidse Luchtwerken moet een platform worden waar het thema besproken en bediscussieerd kan worden.

Leiden heeft een achttal Leidse culturele verenigingen, ensembles of genootschappen gevraagd zich creatief, muziekaal of visueel te laten inspireren door het thema ‘lucht’. Naast K&G draagt ook het Kunst Uitschot Team een steentje bij aan de Luchtkwaliteit. Zij zullen begin 2009 een kunstwerk exposeren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×