GroenLinks wil opheldering communicatie Koppenhinksteeg

In een brief aan omwonenden van Vrijplaats Koppenhinksteeg rept het college met geen woord over de optie dat legalisering nog altijd tot de mogelijkheden behoort. Dinsdag liet het de raad weten dat legalisering kan doorgaan als partijen alsnog financieel tot overeenstemming komen. Het nieuwbakken GroenLinks raadslid Pieter Kos wil van het Leidse college weten waarom in de brief aan buurtbewoners niets is terug te vinden van dat standpunt. Hij vraagt verder opheldering over het verwijderen van de gemeentelijke websitepagina over dit dossier.

Kos constateerde in de loop van deze week dat de webpagina Koppenhinksteeg op www.leiden.nl, met daarop een overzicht van de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, was verwijderd. Het was aanleiding voor hem om schriftelijke vragen te stellen. En met effect. Vrijdagavond was de betreffende pagina weer gewoon te vinden op de gemeentelijke site.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×