Plantenverkoop Zorgkwekerij gestart

De deelnemers van Zorgkwekerij GGZ Leiden, hebben hun groene vingers de afgelopen maanden flink ingezet. Ze hebben zo’n 60 soorten tuinplanten gekweekt, groenten geteeld en diverse honingproducten gemaakt.Sinds afgelopen dinsdag wordt dit alles verkocht in de winkel van de kwekerij, zolang de voorraad strekt.

De winkel is te vinden aan Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. Van maandag tot en met donderdag is hij geopend van 10.00 tot 15.30 uur. Op vrijdag sluiten de deuren al om 13.30 uur. De Zorgkwekerij vormt een zinvolle dagbesteding voor de deelnemers. Voor een aantal van hen is het zelfs een eerste stap richting regulier werk in de samenleving.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×