Natuurvondstenspreekuur bij Naturalis

Wie tijdens een wandeling of speurtocht door de natuur een interessant natuurvoorwerp gevonden heeft en graag wil weten wat het precies is, kan komende woensdag zijn licht opsteken bij Naturalis. Het Natuur Informatie Centrum van het museum (NIC) organiseert dan namelijk een Natuurvondstenspreekuur. Deskundigen zullen meegenomen schelpen, botten, fossielen, stenen en andere natuurvondsten onderzoeken en benoemen en vragen van de vinders beantwoorden.

Het gratis spreekuur duurt van 14.00 tot 16.00 uur en wordt gehouden in de zaal Nederlandse Natuur in het Pesthuis. Wie vragen over de natuur heeft, kan het NIC mailen via nic@naturalis.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×