Burgemeester Teylingen toegetreden tot DB Holland Rijnland

Afgelopen woensdag is de burgemeester van Teylingen, de heer Schelberg, benoemd tot lid van het Dagelijks Bestuur van Holland Rijnland. Hij volgt de heer Groen op, die zich in het DB bezig hield met de sociale agenda, de regionaal economische agenda, het pact van Teylingen / de Greenport Duin- en Bollenstreek en met het tot stand brengen van het Regionaal Investeringsfonds. Groen diende zijn ontslag in, omdat al bij zijn benoeming was besloten dat hij na twee jaar plaats zou maken voor een vertegenwoordiger uit Teylingen.. Groen behoudt de functie van kwartiermaker voor de Greenport OntwikkelingsMaatschappij.

Naast burgemeester Schelberg, bestaat het Dagelijks Bestuur uit burgemeester Lenferink van leiden, die ook de voorzitter is, burgemeester Wienen van Katwijk, Wethouder Glasbeek uit Leiderdorp, wethouder De Roon uit Lisse en wethouder Horlings uit Voorschoten.Het Dagelijks Bestuur bestaat dus uit zes leden, die het Algemeen Bestuur op voordracht uit een cluster van gemeenten kiest. De regio Holland Rijnland bestaat uit Alkemade, Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×