Concordia houdt open dag voor jeugd

Chr. Muziek- en Showband Concordia timmert druk aan de weg met het opnieuw opgerichte jeugdorkest. De eerste jeugdleden zijn gestart met de muzikale opleiding en doen gezellig mee aan activiteiten als de maandelijkse kinderdisco. Het orkest is echter nog niet compleet en er wordt druk gezocht naar meer enthousiaste jeugdleden in de leeftijd van 5 tot 14 jaar. Om muziek maken als hobby bij kinderen nog meer onder de aandacht te brengen wordt op zaterdag 5 april van 12.00 uur tot 13.00 uur een open dag georganiseerd met als thema “We all stand together”, naar de bekende muziek van Paul McCartney.

Onder leiding van het jonge en enthousiaste instructieteam van Concordia zullen twee workshops worden gehouden van elk 20 minuten: Een met blaasinstrumenten en een met slagwerk. Verder worden diverse instrumenten kort gedemonstreerd, krijgen kinderen de gelegenheid zelf mee te doen en zelfs als dirigent voor het senioren orkest van Concordia te staan.

Kijk voor meer informatie op www.jongconcordia-leiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×