Harpiste Anne-Marieke Meij, foto: PR.

Leiden Sinfoniëtta met Anne-Marieke Meij in Petruskerk

In het kader van het 20-jarig bestaan van de ‘Leiden Sinfoniëtta’ zal een bijzonder voorjaarsconcert plaatsvinden in de Petruskerk. Speciale gast is de talentvolle harpiste Anne-Marieke Meij. Meij (1981) begon al op 7-jarige leeftijd met harpspelen en studeerde cum laude af aan het Utrechts Conservatorium. Toen zij 14 jaar was won zij al de eerste prijs in het Prinses Christina Concours. Daarna volgden nog vele prijzen en onderscheidingen. Daarnaast is zij ook nog eens afgestudeerd aan de universiteit in psychologie met als bijvakken kunstgeschiedenis, muziekgeschiedenis en informatica. Het orkest ‘Leiden Sinfoniëtta’ staat onder leiding van Jacco Keyzer.

Het Orkest Leiden Sinfoniëtta is een Leids amateur-orkest met een gevarieerd repertoire. Het is opgericht in 1988 en bestaat uit ca. 35 amateur musici van alle leeftijden. Jaarlijks worden er twee concerten gegeven.

Op het programma staan de volgende werken: Celebration Scherzo van J. Roukens, het harpconcert van C Reinecke en de derde Symfonie van Louis Spohr.

Het concert vindt plaats op zondag 6 april, aanvang 15.00 uur in de Petruskerk, Lammenschansweg 40a, Leiden.

Meer info: www.leidensinfonietta.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×