Ga mee naar Toruñ

Hoewel de herfstvakantie nog verweg lijkt, is de stichting Stedenband Leiden-Toruñ nu al druk bezig met de voorbereidingen voor de 10e busreis naar de Poolse zusterstad. Tijdens deze reis zullen contacten met bewoners en verenigingen uit Toruñ gelegd worden en ondernemen de deelnemers gezamenlijke activiteiten, zoals het maken van excursies en het bijwonen van bijeenkomsten. De stichting roept alle Leidse scholen, maatschappelijke en culturele organisaties, sportverenigingen en andere belangstellenden die mee op reis willen op, zich voor 10 mei aan te melden. Ook individuele geïnteresseerden kunnen mee.

Aanmelden kan per mail aan Carel van Ingen, c.van.ingen@leiden.nl. Omdat de gemeente een deel van de vervoerkosten betaalt, zijn de kosten vrij laag.De bus vertrekt op dinsdagavond 21 oktober en komt op zondag de 26e weer terug.In september wordt er een informatieavond voor de deelnemers georganiseerd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×