Buitenkansje voor Q-bus: twee Amerikaanse topbands in leiden

Het Amsterdamse Paradiso gaf voor 15 april de voorkeur aan de Braziliaanse ‘Ipenemas’ , waardoor het voor Hans van Polanen van de Q-bus alsnog mogelijk werd twee Amerikaanse topbands naar Leiden te halen. Een uniek dubbelconcert, dat voor iedere muziekliefhebber een buitenkansje is: Chuck Prophet & Mission Express en Richmond Fontaine. Chuck Prophet was onlangs nog te gast bij David Letterman. Hij produceerde coming-star Kelly Willis en schreef muziek voor de hitfilm ’27 Dresses’. Richmond Fontaine was afgelopen jaar te bewonderen bij Crossing Border en staat ook nog op het punt als schrijver (Willy Vlautin) door te breken met zijn tweede roman ‘Northern Line’. Kortom: twee fantastische Amerikaanse gitaarbands op één avond.

Het dubbelconcert vindt plaats op 15 april, aanvang 20.15 uur in de Q-Bus. Info/reserveren: 071-5416852. Voorverkoop kaarten: Plato, Velvet en @theMovies.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×