Javier Rodríguez, foto:Silvana Furfari.

Gepassioneerde Tango in Laktheater

Voor liefhebbers van de gepassioneerde Argentijnse tango’s en volksmuziek, een avond om niet te missen. De bekende Argentijnse zanger Javier Rodríguez presenteert zijn nieuwe cd ‘Tango, che chango’ in het Laktheater. Rodríguez betoverde pers en publiek in zijn Nederlandse concerten met tango’s als Nada, Postales del Alma en Nostalgias. Het wordt een avond genieten van tango’s en milonga’s uit de hoofdstad Buenos Aires, maar ook van traditionele chacarera’s, chaya’s en tonada’s. Een keur aan muziek uit alle windstreken van Argentinië, met invloeden uit Spanje, Afrika en van de Inca’s.

Rodríguez wordt begeleid door Daniel Morcos (piano en percussie), Oscar Puebla (gitaar en percussie) en Fana Martínez (bas en percussie). Meer info: www.argentijnsemuziek.info

Kaarten kunnen worden besteld via: www.laktheater.nl

Het optreden vindt plaats op maandag 7 april, aanvang 20.30 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×