Leids kamerkoor Lingua Musica, foto: PR.

Bijzonder muziekspektakel in Hooglandse Kerk

Het Leidse kamerkoor Lingua Musica, onder leiding van Wolfgang Lange, presenteert in samenwerking met het Waterlands Kamerkoor (Purmerend) en Het Utrechts Kamerkoor een bijzonder muziekspektakel in de Hooglandse Kerk: ‘Carmina Burana’. De Carmina Burana is een bundel van meer dan 250 gedichten, liefdes- en drinkliederen uit de 13e eeuw, genoemd naar de plek waar deze bundel lag: het klooster Benediktbeuern in Zuid-Duitsland. Het spektakel wordt uitgevoerd door bovengenoemde kamerkoren, een kinderkoor, drie solisten, twee pianisten, een slagwerkgroep en een dansgroep.

Het concert vindt plaats op 19 april, aanvang 20.30 uur. Meer info: www.linguamusica.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×