Gratis compost voor tuin of balkon

Hoewel april doet wat hij wil, zijn veel mensen weer bezig met het opfleuren van hun tuin of balkon. Wie compost nodig heeft om bijvoorbeeld de planten te bemesten, kan volgende week donderdag, vrijdag en zaterdag gratis scheppen bij Kringloopbedrijf Het Warenhuis aan Willem Barentszstraat 12, Buurthuis Vogelvlucht (parkeerplaats Vijfmeibad) aan Boshuizerlaan 5 en op het Parkeerterrein voor de sportvelden van Voetbalvereniging Lugdunum) aan Oegstgeesterweg 2.

Hier is een beperkte hoeveelheid onverpakte compost verbkrijgbaar. Het is dus handig om op tijd te komen en een zak of emmer mee te nemen.Op donderdag en vrijdag zijn de afhaalpunten geopend tussen 09.00 en 16.00 uur, met uitzondering van het punt aan de Oegstgeesterweg, dat om 15.00 uur sluit.Op zaterdag sluiten alledrie de punten om 15.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×