Richard van Leeuwen (links) neemt het eerste exemplaar van de vergunningenmap in ontvangst uit handen van wethouder Wtteman.

Richard van Leeuwen ontvangt eerste Vergunningenmap Horeca

Richard van Leeuwen, de voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Leiden, heeft vanmorgen uit handen van wethouder Economische Zaken Marc Witteman, de eerste Vergunningenmap Horeca ontvangen.Deze map bevat de nieuwe terasregels, en alle voor de horeca relevante vergunningen kunnen er in worden bewaard.Op die manier kan de ondernemer alle belangrijke documenten eenvoudig tonen aan controleurs van de belasting, gemeente, voedings- en warenautoriteit en arbodienst.

Alle horecagelegenheden met terras die een nieuwe terrasvergunning aangevraagd hebben, ontvangen deze vanaf volgende week, bij de geactualiseerde horecavergunning. Deze terrasvergunning geldt voor onbepaalde tijd. Alleen als er een verandering in de afmetingen van het terras wordt aangevraagd, of wanneer een andere ondernemer de zaak overneemt, is een nieuwe vergunning nodig.Verder worden bij een aantal terrassen bronzen markeerpunten in de grond gestoken, die de grenzen ervan aangeven.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×