Thema-avond ‘Duncan Village uit het slop’

Komende donderdagavond wordt er in het kader van de Stedenband met Buffalo City, een Zuid-Afrika-avond georganiseerd. Deze avond staat in het teken van de dichtbevolkte krottenwijk Duncan Village, die aan de rand van het centrum van East London ligt. East London vormt één van de twee kernen van de Leidse zusterstad.

In Duncan Village worden verschillende projecten uitgevoerd. Deze zullen tijdens de thema-avond gepresenteerd en besproken worden. Ook is er een fototentoonstelling en is er ruimte voor muziek, dans en ontmoeting.De bijeenkomst vindt plaats in het Lokaal van Verre aan Valkenpad 34 in de Merenwijk en begint om 20.00 uur. Alle belangstellenden zijn welkom.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×