Darten, klaverjassen en bingospelen in de speeltuin

Wie graag dart, klaverjast of bingo speelt, kan regelmatig terecht in de zaal van Speeltuinvereniging “Rondom de Maredijk”.Iedere woensdagavond vliegen de dartpijltjes er in het rond, omdat de dartvereniging er dan traint. Hoewel Europees Kampioen Rilana Erades lid is van deze vereniging, zijn ook beginners er welkom. Wie eens vrijblijvend wil kennismaken kan binnenlopen, bij voorkeur met eigen pijltjes. Wie liever klaverjast, kan op de donderdagavonden in de zaal terecht. Bij kaartclub “Tot Ons Genoegen”, die de klaverjasavonden organiseert, is iedereen welkom, met of zonder speelpartner.

Op iedere eerste maandag van de maand vindt er een bingoavond in de zaal plaats. Deze avonden, waarop allerlei prijzen te winnen zijn, zijn bedoeld voor iedereen van 16 jaar en ouder. De speeltuin is te vinden aan Maredijk 100 en alle speelavonden beginnen om 20.00 uur. Op www.maredijk.nl staat meer informatie.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×