Zonder rijbewijs tegen de muur

Een 17-jarige jongen uit Leiden is dinsdagavond met de auto van zijn moeder tegen de gevel van een woning aan Het Wedde in Voorschoten gereden. Zowel de woning als de schuur van de buren liepen schade op. De jongen sprong na de botsing uit de auto en ging er met nog twee jongens vandoor. De politie kon de te jeugdige automobilist op het Maria Montessoripad in Leiden aanhouden. Waarschijnlijk heeft de jongeman dinsdagavond nog meer aanrijdingen veroorzaakt.

Op de Trompweg werd een man uit Leiden in zijn auto van achteren aangereden. De achterop komende auto keerde snel en reed weg. De auto voldoet aan de beschrijving van de auto die even later tegen de gevel van de woning reed. De verdachte is voor het verdere onderzoek in deze zaak nog ingesloten.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×