Vanmiddag is 'Skoolzone' feestelijk geopend bij BplusC, locatie 't Spoortje in leiden-Noord. 'Skoolzone' is de nieuwste digitale werkplek in de bibliotheek, waar kinderen vanaf 8 jaar kunnen werken aan werkstukken, boekbesprekingen en spreekbeurten, zonodig onder begeleiding van de medewerkers van de bibliotheek. Directeur BplusC Peter Duijvestein sprak het welkomstwoord, waarna wethouder van cultuur, Jan Jaap de Haan uitgebreid toelichtte hoe belangrijk begeleiding op de zoektocht door het internet wel kan zijn. Zelf ooit op zoek naar de Griekse held Ajax, leverde de wethouder, behalve veel voetbal ook schoonmaakmiddelen op. De belangstelling was groot! Rapgroep 'Strijder Records' uit Leiderdorp bezong de noodzaak van opleiding en had veel succes, ondanks de wat haperende apparatuur. Meer info: www.BplusC.nl.

Foto's: Jacqueline Borg

'Skoolzone' feestelijk geopend door wethouder en rappers

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×