Doe mee aan de Singelloop en steun goede doelen

Volgende week vrijdag lopen er voor de 33e keer zo’n 4000 deelnemers van de Leidsch Dagblad Singelloop, langs de Leidse singels. De tocht is ongeveer 6 km lang en begint op het Nuon-terrein aan de Langegracht. De Singelloop wordt georganiseerd door het Leidsch Dagblad, de Leidse Politie Sport Vereniging en Nuon.De opbrengst van de startnummers gaat dit jaar naar het Leo Kannercollege, de Korte Vlietschool en de EHBO-vereniging Koudekerk aan den Rijn. Het bedrag dat de loop van vorig jaar opleverde, was ruim 14.000 euro.

De startnummers kosten in de voorverkoop 3 euro. Ze zijn in Leiden tot volgende week vrijdagmiddag 14.00 uur verkrijgbaar bij Sporthuis Wout Bergers aan Haarlemmerstraat 40, Haarlemmerstraat 232, en Rijnsburgerweg 121; de Hardloopwinkel aan St. Jorissteeg 8; Sporthuis de Zwarte Wolf aan Lange Mare 104 en Kopermolen 19; Sporthuis Wijnand Sloos aan 5 Meiplein 17; De Wolky Shop, Nieuwe Rijn 15; Runnersworld aan Burgsteeg 7; en Bruna aan de Ina Boudier-Bakkerstraat 9. Op 18 april is er een extra verkooppunt op het politiebureau aan Langegracht 11. Vanaf 16.00 uur zijn de startnummers voor 4 euro te koop bij de kraam van het Leidsch Dagblad op het start/finishterrein. De Singelloop start om 19.30 uur, met een startschot van Olympisch atleet Kamiel Maase. Bij de finish ontvangen alle deelnemers een medaille.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×