'Files: ergernis of nieuwe kansen?'

‘Files: ergernis of nieuwe kansen?’ Over die vraag buigen de bezoekers van het Science Café Leiden zich volgende week dinsdag. Samen met Victor Knoop van de TU Delft en Willem de Jager van Rabobank Nederland, discussiëren en filosoferen ze over vragen als: Zijn files nou echt onoplosbaar of geven nieuwe technologische oplossingen met meer en beter asfalt een uitweg? Zijn files wel zo vervelend of vormen filesEen perspectief voor de werkende maatschappij met telewerken, lokale bedrijven en mobiliteitmanagers?

Het Science Café wordt gehouden in de Faculty Club aan Rapenburg 6 en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. De toegang is gratis. Kijk op www.sciencecafeleiden.nl voor meer informatie.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×