Agressieve winkeldieven aangehouden

Gisteren zijn in een supermarkt aan het Diamantplein twee winkeldieven aangehouden. Omdat winkelpersoneel afgelopen dinsdag al op camerabeelden gezien had dat het duo, bestaande uit een 47-jarige Leidenaar en een 48-jarige Leidse, artikelen uit de winkel gestolen had, werden de verdachten, toen zij de winkel gisteren weer bezochten, extra goed in de gaten gehouden. Dat dit niet onnodig was, bleek toen ze ook nu de kassa probeerden te passeren met een aantal niet betaalde boodschappen. Het winkelpersoneel vatte het tweetal in de kraag en nam hen mee naar het kantoor. De Leidenaar bedreigde het personeel daar met een zakmes en maakte steekbewegingen. De politie heeft de winkeldieven meegenomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×