Speeltuin De Doorbraak zondag twee keer jarig

Speeltuinvereniging De Doorbraak organiseert komende zondag een gezellig feest, ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van de speeltuin. Sinds 1998 is Speeltuin De Doorbraak te vinden in het Katoenpark. De oorsprong van de tuin is echter veel ouder. De Doorbraak is namelijk een voortzetting van Om de Doorbraak, een speeltuin die van 1953 tot 1973 gevestigd was aan de Oosterdwarsstraat. Eigenlijk kan De Doorbraak dus zondag ook de 55e verjaardag vieren.

De jubileumviering begint zondag om 14.00 uur met een ledenvergadering, waarbij onder andere de plannen voor het nieuwe stadspark gepresenteerd worden. Vanaf 14.30 uur barst het feest voor de jonge speeltuinbezoekers los. Zij kunnen meedoen aan een straattekenwedstrijd, springen op een luchtkussen, klimmen in de klimwand en bij regenachtig weer wordt er een kinderfilm vertoond. Verder kan jong en oud genieten van pannenkoeken.Op www.svdedoorbraak.nl is meer informatie te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×