'Was getekend'

In de expositieruimte van het Haagweg 4-complex is een tentoonstelling te zien van 14 verschillende Leidse kunstenaars onder de titel ‘Was getekend’. De tekening is de meest eenvoudige en meest directe kunstvorm en wordt al toegepast sinds de préhistorie. Op de tentoonstelling komen allerlei variaties en verschijningsvormen van het tekenen aan bod. De opening wordt op 3 mei om 17.00 uur verricht door de voorzitter van het het Leids tekengenootschap Ars Aemula Naturae, Fred Brandt. De expositie loopt van 3 tot 26 mei en is van vrijdag tot en met zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Deelnemende kunstenaars: Gijs Donker, Barthel Brussee, Hanneke Francken, Ronald Knots, Boudewijn Schrijver, Marjolein van Haasteren, Maayke Schuitema, Michel Siebes, Bunny Soeters, Eva de Visser, Pim de Vroomen, Peter Zuur, Loes van Dorp en Christiaan van Tol.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×