Opening 'Het TalentenJacht' tijdens 'LadiesWalk'

Tijdens de ‘Zilveren Kruis Achmea Ladies Walk’ worden per boot diverse Leidse terrassen aangedaan, vergezeld van de klanken van verschillende bands, zoals ’Karma’s Kitchen’. Deze band zal de spits afbijten voor ‘Het Talentenjacht’, een bandwedstrijd, waarbij de winnaar, naast een aantrekkelijke geldprijs, zich ook een plaats kan verwerven op het Rapenburgconcert. De kwaliteit van de performance staat voorop. De organisatie is nog op zoek naar bands die ook graag willen deelnemen aan ‘Het TalentenJacht’. Informatie over selectiecriteria en de inschrijvingsprocedure is te vinden op de website www.hettalentenjacht.nl.

‘Het Talentenjacht’ vindt plaats op zondag 27 april van 13.00 tot 17.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×