Foto: Arjen Schouten.

Presentatie nieuwe CD door Leidse Amigo Show & marchingband

Afgelopen zondag  klonken rond 14.30 uur de eerste noten van het mini-concert dat de Leidse Show- & Marchingband AMIGO gaf in de Vredeskerk. Dit ter gelegenheid van de presentatie van de gloednieuwe cd met de titel ‘Band Ready!’. Na het openingswoord van voorzitter Koos Erades werd het concert voortgezet met drie muziekstukken, waaronder ‘The Jacksons Five’, die ook op de cd te beluisteren zijn. Aan het eind van het concert werden zowel de nieuwe tamboer-maître Ruben Kruit als de tweede maître Marcel te Hennepe aan het publiek voorgesteld. De oud maître Peter Bol ontving een prachtig fotoboek als dank voor zijn inzet gedurende de afgelopen jaren.

De nieuwe cd is te koop voor via de website van AMIGO: www.amigo-leiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×