Taxateur van Christie's, foto: PR.

Gratis taxatie door veilinghuis Christie's

In samenwerking met veilinghuis Christie’s organiseert Stedelijk Museum De Lakenhal een speciale taxatiedag voor bezoekers. Op vrijdag 9 mei van 12.00 tot 16.00 uur kan men zich kosteloos en vrijblijvend laten informeren over schilderijen, tekeningen, prenten, zilver en juwelen, meubelen, klokken, Europese en Aziatische keramiek, en Art Nouveau / Art Deco-objecten. Wanneer het kunstwerk te groot of te zwaar is, kan men voor een eerste indruk volstaan met een foto, relevante informatie over de afmetingen en eventuele signatuur.

De taxatie is gratis op vertoon van een geldig toegangsbewijs tot het museum.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×