Kinderkroon 2008 uitgereikt

De aan de Schipholweg gevestigde Stichting Kinderpostzegels Nederland, heeft vorige week de Kinderkroon 2008 uitgereikt. Dit jaar viel Stichting ‘Zo Hoort Het’ in de prijzen. ‘Zo Hoort Het’ organiseert leuke activiteiten voor dove en slechthorende kinderen en jongeren, hun ouders, broers en zussen.

Ieder jaar steunt Stichting Kinderpostzegels Nederland een groot aantal projecten in binnen- en buitenland voor kinderen in moeilijke omstandigheden. Via internet konden alle kinderen stemmen op het goede doel dat volgens hen de Kinderkroon verdiende.Namens ‘Zo Hoort Het’ nam de 12-jarige David, die zelf slechthorend is, de prijs in ontvangst.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×