Hoofdagent Hollands Midden schrijft over belevenissen

Wie van politieboeken houdt, kan zich storten op het onlangs verschenen boek van Wijnand van der Meer.Van der Meer is nu zo´n 8 jaar werkzaam als hoofdagent in het district Leiden/Voorschoten. In “Als je ze nodig hebt…” vertelt hij over zijn belevenissen in die hoedanigheid. Het 176 pagina’s tellende boek bevat een aantal korte verhalen over aanhoudingen, achtervolgingen, blunders en ontroerende momenten en laat zien dat ook een agent gewoon een mens is.

“Als je ze nodig hebt…” is geschreven op persoonlijke titel en kost 15,95 euro. Het is te bestellen via www.boekscout.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×