Leidse Koninginnenacht en - dag in nieuw jasje

Tijdens de viering van de Koninginnedag zal er dit jaar, naast het dansspektakel van de wereldberoemde house-dj Armin van Buuren op de Garenmarkt, ook een groot feest plaatsvinden rond de Nieuwe Rijn en het Stadhuisplein. De locale horecaondernemers rond de Nieuwe Rijn willen Leiden nog meer op de kaart zetten en gingen voor het feestelijke initiatief een samenwerkingsverband aan met de Vereniging Koninginnedag Leiden (VKL). De Koornbrug wordt omgebouwd tot podium en op de gracht aan de kant van het stadhuisplein wordt een drijvend publiekspodium gebouwd. Tijdens de feestelijke Koninginnenacht betreden de beruchte Leidse smartlappenzangers ‘De Tranentrekkers’ het podium, gevolgd door de dance classics van ‘Noises R Back’. 

Op de avond van Koninginnedag zal de succesvolle Nederlandse band ‘Alderliefste” optreden met een mix van nostalgie, rock en melodrama met een vleugje funk. De prijswinnende coverband Jellyfish zal het feest swingend uitluiden. De band beheerst een repertoire dat reikt van Evanescence tot Erica Badu, vertolkt door een groep zeer vaardige muzikanten met bijzondere vocalen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×