Max Worms ontvangt internationale hotelonderscheiding

De internationale conferentie van de Intercontinental Hotel Group (IHG) op 8 april, zal Max Worms niet snel vergeten. Worms, die van 1980 tot 2008 General manager van Holiday Inn Leiden was, ontving toen namelijk de Life Time Achievement Award, als blijk van waardering voor zijn grote bijdrageen toewijding aan de IHG keten gedurende de afgelopen 30 jaar. De prijs werd hem overhandigd door Kirk Kinsel, President EMEA van IHG, in het bijzijnvan 800 enthousiaste collega’s uit Europa, het Midden Oosten en Afrika.

Daarnaast werd er door de president een Max Worms scolarship in het leven geroepen. Dit houdt in dat een talentvolle medewerker van de hotelketen voor 10.000 euro een studie aan de Hogere Hotelschool van Den Haag mag gaan volgen. Een verraste Max Worms vertelt: “Ik was in Londen voor de 2 jaarlijkse IHG-conferentie waarin de ontwikkelingen van demarkt en de keten worden besproken. Daaraan gekoppeld werden er verschillende onderscheidingen uitgereikt. Toen Kirk Kinsel als laatste mij op het podiumriep was ik sprakeloos. Ondanks verschillende voorbereidingen had ik geen enkel idee gehad. Pas nadat ik het podium afstapte en door vele collega’s werdgefeliciteerd begon ik het mij te realiseren.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×