Europa Kinderhulp zoekt gastouders

Ook deze zomer zal een grote groep kansarme kinderen uit binnen- en buitenland de vakantie doorbrengen in Zuid-Holland. Zij zullen drie weken lang logeren bij geselecteerde gastouders.De Stichting Europa Kinderhulp heeft al een grote groep van deze gastouders gevonden, maar kan nog steeds veel extra ouders gebruiken.

Het gaat om ouders of grootouders die bereid zijn deze kinderen, die tussen de 5 en 12 jaar oud zijn, wat extra aandacht te geven en leuke activiteiten met hen te ondernemen. De gezinssituatie is daarbij niet van belang.De selectieprocedure, die zorgvuldig wordt uitgevoerd, duurt zes weken.Meer informatie is te vinden op www.europakinderhulp.nl. Aanmelden kan via Bianca-ed@orange.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×