Concert van papier

In het kader van de tentoonstelling ‘On the Sensations of Sound’ vindt bij De Lakenhal in Scheltema een concert plaats met papieren instrumenten door kunstenaar/componist Jochem van Tol en collega’s Matthijs Felix en Ibelisse Guardia. Van Tol studeerde in 2007 af aan de Interfaculteit Beeld & Geluid/ArtScience van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten en het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Startpunt van zijn werk is klank in de breedste zin van het woord: van de rauwe rafelige randjes van popmuziek tot minimale geluidsvelden. Hij speelt in verschillende bandjes en houdt zich bezig met het bedenken, onderzoeken en bouwen van instrumenten en klankinstallaties. Het concert is te beluisteren op zondag 4 mei, aanvang 14.30 uur; de toegang is gratis. Meer info: www.lakenhal.nl. (foto: PR)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×