Leidse Draaiorgeldag, foto: PR.

Grootste draaiorgelconcert aller tijden

Dit jaar zal de tiende editie van de Leidse Draaiorgeldag worden gehouden en daarom zal er extra groot worden uitgepakt. Zaterdag 3 mei tussen 10.00 en 17.00 uur zullen meer dan 70 draaiorgels uit alle delen van Nederland te bewonderen zijn in en om de Hooglandse Kerk. Er wordt zelfs een poging ondernomen om in het Guinness Book of Records te komen met het grootste draaiorgelconcert aller tijden, dat start om 12.00 uur. Voorafgaand aan de Leidse Draaiorgeldag zal op vrijdagavond 2 mei een bijzonder concert plaatsvinden van vier draaiorgels, gecombineerd met diverse muzikale talenten, met een repertoire van klassieke muziek, jazz, opera tot Salsa.

Trompettiste Saskia Laroo zal samen met een rapper aantonen dat het draaiorgel ook van deze tijd is. Het concert begint om 20.15 uur en de toegangsprijs is € 10,- (kaartverkoop aan de kerk). Meer info op www.draaiorgeldag.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×