Renovatie ROC Storm Buysingstraat bijna afgerond

De renovatie van het ROC ID College aan de Storm Buysingstraat, die afgelopen zomer startte, is over een paar weken afgerond. Het pand heeft een aantal grootschalige veranderingen ondergaan en er wordt nu gewerkt aan de realisatie van leerpleinen in het voormalige sportcentrum. Niet alleen het pand zelf is flink veranderd, ook de vormgeving van de opleidingen van het domijn economie, die er worden gegeven, wordt in een nieuw jasje gestoken.

Zo krijgen de opleidingen marketingmedewerker, assistent-accountant en managementassistent een prominente plek in het gerenoveerde gebouw. Het pand is redelijk kleinschalig. Arie Rijsdijk, onderwijsmanager van de handelsopleidingen in Leiden zegt daarover ”Het is allemaal wat minder anoniem. Dat is in het voordeel van de studenten en van ons. Het geeft ons ook de kans studenten beter en persoonlijker te begeleiden”.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×