Rijk gevarieerde plantenmarkt bij Leidse Hortus

Het nieuwe groei- en bloeiseizoen is al begonnen en een beetje tuinliefhebber heeft al geïnventariseerd waar nog plek voor een nieuwe plant of een beetje extra kleur is. Hiervoor kan men uitstekend terecht op de plantenmarkt in de Leidse Hortus, met een grote keuze aan  zomerbolgewassen, tuinplanten, kruiden, bijzondere varens en Agaves. Voor een moederdagcadeautje kan men, naast het bekende bloemetje, ook kiezen uit keramiek, sierraden, zijden sjaals, honingproducten en nog veel meer.

De zomerplantenmarkt heeft voor iedereen wat wils in petto en is daarbij een mooie gelegenheid om kennis te maken met de plantenwereld van de Leidse Hortus. Men kan ook meteen een kijkje nemen bij de tentoonstelling My World ‘Mugariro’ van beelden van de Afrikaanse beeldhouwer Dominic Benhura uit Zimbabwe. Ruim 50 beelden van deze kunstenaar staan verspreid over de Hortus opgesteld.

De markt wordt gehouden op zaterdag 10 mei van 10 tot 17 uur. Meer info: www.hortusleiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×