Zwoele Puerto Ricaanse wind door Leidse Schouwburg

Gabriel Rios, bekend van de hit ‘Broad Daylight’ (2006), geeft samen met zijn spontaan ontstane formatie, een exclusief, semi-akoestisch concert in de Leidse Schouwburg. Rios musiceert op een zeldzaam hoog niveau, versterkt door de bijdragen van gastmuzikanten als Jack Neve (piano) en Kobe Proesmans (percussie). De zanger begeleid zichzelf op zijn akoestische gitaar en laat op improviserende wijze een zwoele Puerto Ricaanse wind door het Belgische en Nederlandse muzieklandschap waaien, zo ook door de Leidse Schouwburg.

Het concert vindt plaats op zaterdag 17 mei, aanvang 21.00 uur.

Meer info en het reserveren van kaarten: www.leidseschouwburg.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×