Discussieavond toekomst van arbeid in Europese Unie

Ter gelegenheid van de Dag van Europa, organiseren Eurodusnie en het Comité Ander Europa, komende vrijdag een discussieavond. Deze avond zal gaan over de toekomst van arbeid in de Europese Unie. De centrale vraag zal zijn, hoe het “sociale Europa” zich kanhandhaven binnen een Europees economisch beleid dat in toenemende matewordt bepaald door de noodzaak de concurrentieslag met andere economischemachtsblokken aan te gaan. Daarnaast komt ook de recente ‘global Europe strategie’ van deEuropese Commissie ter sprake.

De discussie is gratis toegankelijk voor alle belangstellenden en wordt gevoerd door onder andere het Leidse SP-Tweede Kamerlid Paul Ulenbelt, Burghard Ilge van ontwikkelingsorganisatie Both Ends en Roeline Knottnerus van hetAmsterdamse Trans National Institute. De avond vindt plaats in de Marinus van der Lubbe-zaal aan Koppenhinksteeg 2b en begint om 20.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×