Voorlichtingsbijeenkomst Persoonsgebonden Budget

De stichting 55 plus in Leiden organiseert een voorlichtingsbijeenkomst over het Persoonsgebonden Budget (PGB). Dit PGB stelt mensen die zorg nodig hebben in staat, zelf de regie over die zorg in handen te houden. Zo kunnen ze zelf bepalen wie hun hulp verleent en op welk tijdstip. Het hebben van een PGB, levert aan de andere kant wel weer veel administratieve rompslomp op, omdat de houder ervan zelf werkgever wordt.

De voorlichtingsbijeenkomst over het PGB is bedoeld voor ouderen, gehandicapten en mantelzorgers en wordt begeleid door medewerkers van de gemeehte, MEE en de SVB.De middag vindt op vrijdag 16 mei plaats in Stadscafé Van der Werff aan Steenstraat 2, en begint om 14.00 uur. De toegang is gratis.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×