Vragen Leefbaar Leiden over eenrichtingsverkeer Javastraat

Sinds enige tijd is er in de Javastraat eenrichtingsverkeer vanuit de richting van de Sumatrastraat. Leefbaar Leiden heeft van de bewoners van de Javastraat begrepen, dat veel verkeersdeelnemers zich niet aan dit gebod houden. Ook auto´s van de gemeente negeren het regelmatig, aldus Daan Sloos.De bewoners hebben naar hun zeggen al met de wijkagent over de situatie gesproken, maar tot nu toe zonder resultaat.

Namens Leefbaar Leiden stelt Sloos het college hierover enkele schriftelijke vragen. De eerste vraag luidt: “Bent u het met mijn fractie eens dat juist gemeente chauffeurs het voorbeeld in het verkeer moeten geven en niet in verkeerde richtingen moeten gaan rijden?” Verder vraagt hij wat het college gaat ondernemen om er voor te zorgen dat er niet langer vanuit beide richtingen door de straat gereden wordt, en op welke termijn dit gaat gebeuren.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×