Welke band wordt openingsact 27ste Werfpop?

Vier lokale bands zullen donderdag 15 mei, in het Leidse LVC, strijden tijdens de Werfpop-voorronde om wie de openingsact van popfestival Werfpop zal verzorgen. Uit de enorme hoeveelheid aanmeldingen zijn de volgende vier bands geselecteerd: Ghostrock, Intereo, Left In The Middle en New Age Peasants. Deze bands krijgen elk maximaal 30 minuten de tijd om zich te presenteren op het podium. Deze 27ste editie van Werfpop wordt op zondag 13 juli in de Leidse Hout gehouden.

Een vakkundige jury beoordeelt de optredens en maakt aan het einde van de avond de winnaar bekend. Aan deze winnaar de eer om Werfpop op 13 juli 2008 om 13:30 uur op het hoofdpodium te openen! En de line-up te delen met o.a. Hospital Bombers, Hatesphere, Sticks & Rico en Claw Boys Claw.

De Werfpop-voorronde vindt plaats op donderdag 15 mei vanaf 20.00 uur in het LVC, Breestraat 66 in Leiden. Kaarten zijn voor € 5,00 te koop aan de kassa.

Meer info: www.werfpop.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×