La Voce, foto: PR.

Enthousiast 'La Voce' voor vierde keer in Waalse Kerk

Het Leids Kamerkoor ‘La Voce’, bestaat uit 25 geoefende amateur zangers en staat onder leiding van Servaas Schreuders. ‘La Voce’ is twee jaar geleden opgericht door een aantal oud-leden van Leids Studenten Koor en Orkest Collegium Musicum. De koorklank is gedurende de afgelopen programma’s gegroeid tot een goed amateurniveau met een duidelijk merkbare  ontwikkeling in het samen ‘kleuren’ van de stemmen. Zaterdag 17 mei presenteert het koor het vierde Frans/Engelse programma in de Waalse Kerk met werken van Duruflé, Messiaen, Elgar, Britten en Poulenc. Met enkele stukken wordt het publiek uitgenodigd om mee te zingen.

Zaterdag 17 mei, aanvang 20.15 uur. Kaarten zijn te reserveren via koor.lavoce@hotmail.com en verkrijgbaar aan de zaal.

Waalse Kerk, Breestraat 64, Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×