Romi Mayes, foto: PR.

1ste Songwriters in-the-Round: drie talenten delen podium

Drie talentvolle singer/songwriters zullen het podium delen van de Leidse Q-Bus tijdens de ‘1ste Songwriters in-the-Round’. Shane Alexander (usa) oogstte met zijn debuutplaat ‘The Middle Way’ veel succes. Naast zijn fantastische gitaarspel, beschikt Alexander over een prachtig, veelzijdig stemgeluid, waarmee hij behalve laag ook behoorlijk hoog kan zingen en afwisselend heel mooi ingetogen maar ook rauw kan klinken. Uit Canada komt singer/songwriter Andrew Neville, die zijn muziek terugbrengt naar de originele roots: songs gedrenkt in alcohol vertellend over “trucks, trains, and a whole lot of heartache”, een beetje in de stijl van Johnny Cash en John Prine. Het derde talent is Romi Mayes, eveneens uit Canada, met stevige rock en gevoelige luisterliedjes en een stem van fluisterend zacht tot hard en ruig.

Het evenement vindt plaats op 22 mei, deur open 20.00 uur, aanvang 20.15 uur. Reserveren 071-5416852 / 5123621. Voorverkoop : Plato, Velvet, @ the movies.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×