Leidse rugbysters doen mee aan EK

Vijf speelsters van de Leidse Rugbyclub DIOK, zijn deze week hard aan het trainen. Het vijftal, bestaande uit Femke Bakkers, Mo van Ark, Emilie Kooyman, Petra Zwart en Lucie Savelberg, is namelijk geselecteerd voor het team, dat Nederland tijdens het Europees Kampioenschap damesrugby voor landenteams zal vertegenwoordigen. Het EK vindt dit keer in Nederland plaats. Het begint komende zaterdag en eindigt een week later.

Tijdens het kampioenschap, dat dit keer in Nederland gehouden wordt, zullen veertien landen de strijd met elkaar aangaan, waaronder naast Nederland ook Schotland, Frankrijk, Wales, Ierland en Engeland, dat momenteel kampioen is.Volgende week dinsdag vormen de velden van DIOK aan de Smaragdlaan het toneel van het EK. De Leidse dames spelen een deel van het Europees Kampioenschap dus op bekend terrein.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×